Cum Functioneaza?

Daca sunteti client:

 1. Accesati sectiunea „Adauga Proiect”.
 2. Alegeti localitatea si tipul de lucrare de care aveti nevoie. Completati formularul cu detaliile lucrarii si datele necesare pentru contact.
 3. Daca intampinati dificultati, ne puteti contactat la numarul de telefon 0730 37 37 37
 4. Dupa completarea si trimiterea formularului, in cel mai scurt timp veti fi contactat de catre unul sau mai multi profesionisti. In aceasta faza, profesionistii NU vor avea acces la datele Dvs. de contact.
 5. Exista posibilitatea ca profesionistii sa va solicite mai multe detalii despre lucrare, astfel incat sa puteti primi o oferta corecta de pret si un termen de executie. In sectiunea de mesaje aveti si posibilitatea de a incarca imagini, daca e cazul.
 6. Profesionistii vor face o oferta de pret iar Dvs. veti alege cea mai buna oferta in functie de criteriile dorite (cel mai bun pret, cel mai mic termen de finalizare, etc.)
 7. Dupa alegerea ofertei veti fi contactat de profesionistul ales de Dvs. pentru intocmirea lucrarii.
 8. Lucrarea va fi intocmita de catre mester in termenul stabilit de comun acord.

Daca sunteti profesionist / meserias:

 1. Creati un cont in platforma noastra
 2. Completati datele solicitate si creati un cont de profesionist / meserias.
 3. Configurati contul cu tipurile de lucrari pe care le executati si zonele de lucru, astfel incat sa primiti notificari cu proiecte noi dupa criteriile alese.
 4. Urmariti activitatea din contul Dvs., dar si email-urile primite, pentru a fi la curent cu cererile valabile.
 5. Accesati cererile de oferta care va intereseaza si depuneti o oferta de pret si un termen de finalizare.
 6. Clientul este notificat constant pentru fiecare oferta postata, iar daca acesta va alege oferta Dvs., veti fi informat prin email si veti primi datele de contact ale clientului pentru intocmirea lucrarii.